Default Web RO
 • Produse

»
Vending » Doncafe » Produse

Produse Doncafe - Distribuitor Cafea - SamMills Distribution


 • Doncafe Espresso Classic

  Doncafé Espresso Classic este selectia perfecta de boabe pentru o cafea tare. Un blend unic de cafea Arabica si Robusta de culoare bruna, caracteristica prajirii foarte lente, este folosit pentru obtinerea unui gust bogat si autentic de cafea espresso, dar si a unei arome puternice. Gustul intens, aromat, dulce-amarui-caramelizat, consistenta, precum si crema densa, de culoare maronie, asigura un espresso perfect. 
  Cantitate neta: 1 kg
  Cafea boabe prajita
 • Doncafé Instant Coffee

  Doncafé Instant Coffee este o cafea 100% naturala, aromata, cu un gust intens, dulce-caramelizat si usor condimentat. Doncafé Instant Coffee este special creata pentru iubitorii de cafea tare, plina de energie. Blendul special, obtinut prin atenta selectionare a boabelor de cafea, iti ofera placerea unei cafele desavarsite, oriunde te-ai afla..
  Cantitate neta: 400 g
  Cafea instant aglomerata
 • Doncafé Decaffeinated Instant Coffee

  Doncafé Decaffeinated Instant Coffee este o cafea 100% naturala, aromata, cu un gust intens, dulce-caramelizat si usor condimentat. Procesul natural de decofeinizare cu dioxid de carbon lichid pastreaza aroma bogata a cafelei instant decofeinizate. Mixul special, obtinut prin atenta selectionare a boabelor de cafea, iti ofera placerea unei cafele desavarsite, oriunde te-ai afla.  
  Cantitate neta: 400 g
  Cafea Instant decofeinizata
 • Doncafé Coffee Creamer

  Doncafé Coffee Creamer este ideal pentru obtinerea spumei si a gustului de lapte, pentru cafea sau pentru mix-urile pe baza de cafea. Mareste cremozitatea cafelei si imbogateste gustul intens al acesteia cu o tenta fina si catifelata de lapte. Un produs profesional, de calitate superioara.
  Cantitate neta: 1 kg
 • Doncafé Hot Choco

  Doncafé Hot Choco este o combinatie completa si perfecta de lapte, cacao si arome, din care se obtine o delicioasa ciocolata calda, cremoasa, cu aroma de vanilie. Un produs profesional, de calitate superioara. Bautura instant aromatizata pe baza de cacao pudra si lapte praf.
  Cantitate neta: 1 kg
 • Doncafé Lemon Tea

  Doncafé Lemon Tea este un mix pe baza de extract de ceai negru, cu aroma naturala de lamaie, cu o imbinare perfecta a ingredientelor pentru a-ti oferi un ceai cu efect reconfortant. Un produs profesional, de calitate superioara. Ceai instant cu aroma de lamaie.
  Cantitate neta: 1 kg
 • Doncafé Forest Berry Tea

  Doncafé Forest Berry Tea este un mix pe baza de extract de ceai negru, cu aroma de fructe de padure, cu o imbinare perfecta a ingredientelor pentru a va oferi un ceai cu un gust savuros. Un produs profesional, de calitate superioara.  
  Cantitate neta: 1 Kg
 • Doncafé 3in1

  Doncafé 3in1 este un mix pe baza de zahar, cafea solubila si coffee creamer, o imbinare perfecta a ingredientelor pentru a-ti oferi doza zilnica de energie. Un produs profesional, de calitate superioara.  
  Cantitate neta: 1 kg