Default Web RO
  • Office

»
Office

Office - cafea pentru birou

 

SamMills Distribution in parteneriat cu Strauss Romania va ofera acum solutia completa pentru o cafea perfecta la birou.  

Bauturile pe baza de cafea Doncafé sunt companionul ideal pentru situatiile in care ne regasim in fiecare zi la birou. Doncafé incununeaza pauza bine-meritata de dupa o sedinta lunga si completeaza perfect o discutie relaxata cu colegii, la o cafea. Viata de zi cu zi este dinamica si in continua miscare, iar gama de bauturi pe baza de cafea Doncafé vine in intampinarea celor care inteleg asta.
 
Conceptul Doncafé Smart Coffee Choices a fost dezvoltat ca un sprijin constant pentru cei care nu fac compromisuri atunci cand vine vorba despre o cafea cu gust perfect. Oferim o paleta larga de solutii specifice fiecarui tip de locatie in care se consuma cafea si bauturi calde, toate avand ca punct de pornire multumirea consumatorului de cafea, pornind de la aprovizionarea periodica cu produse pe baza de cafea pana la mentenanta aparatelor. Pentru iubitorii de cafea, dar nu numai, solutia noastra completa include si gama de ceaiuri TeaTales, care acopera o selectie larga de gusturi si preferinte, precum si ciocolata Tipo Denso ChocoDivino. Toate acestea pot ajunge acum foarte usor la biroul dumneavoastra.

Va prezentam aparatele oferite pentru serviciul Office:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pentru mai multe informatii despre produsele oferite in cadrul serviciul Office va invitam sa rasfoiti catalogul nostru aici.