Default Web RO
  • Mentenanta

»
Mentenanta

Mentenanta Aparate de Cafea - Service Aparate Cafea - Automate de Cafea

Automatele de bauturi calde pe baza de cafea folosite in procesul de vending, sunt de ultima generatie, de la furnizori importanti de pe piata de profil, cu certificari ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004.
Automatele pot functiona autonom, cu sursa proprie de alimentare cu apa, fara a fi nevoie de racordarea la reteaua de apa din locatie.
Automatele pot functiona in sistem de “vanzare libera”, caz in care consumul se cuantifica conform contoarelor electronice existente pe fiecare aparat, pot functiona pe baza de chei magnetice cu incarcare prealabila a unui credit, sau pot functiona cu monede de 0.5, 0.1 Lei si bancnote de 1, 5, 10 Lei sau jetoane valorice.
Aparatele pot fi configurate in diverse moduri, astfel incat sa poata oferi 3 sortimente (cafea esspreso, cafea instant, ceai, lapte) in sistem “vanzare libera” (fara plata directa din partea angajatilor) si restul bauturilor sa poata fi obtinute in sistem “plata directa”, cu finantarea bauturilor direct de catre angajat, prin intermediul monedelor, jetoanelor speciale sau al cheilor magnetice.
Automatele folosite pot oferi bauturi atat pe baza de cafea boabe (cafea esspreso), cat si bauturi pe baza de cafea instant.
Pentru fiecare locatie in parte va fi stabilit tipul de aparat care va fi montat in functie de numarul de angajati si implicit al consumului potential din locatia respectiva.
Selectiile care au fost facute pentru teste, nu vor fi suportate financiar de catre compania dvs.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Servicii Automate Cafea - Mentenanta Aparate Cafea - SamMills Distribution:

- amplasarea automatelor de bauturi calde si reci in toate locatiile stabilite impreuna cu clientul

- aprovizionarea ritmica a aparatelor cu materia prima necesara (cafea boabe, lapte, ceai, ciocolata, cafea instant, supe instant, produse preambalate)

- activitati regulate de intretinere si service ale aparatelor 

- interventii tehnice de reparatii, la aparitia unor defecte de functionare ale automatelor, indiferent de momentul aparitiei a acestora pe durata programului de acces la aparate a personalului

- igienizarea si reglarea lunara a parametrilor tehnici ai aparatelor, sau de fiecare data cand se impun aceste activitati

- activitati promotionale si de MKT la punctele de vanzare, stabilite de comun acord cu clientul

- upgradarea d.p.d.v. tehnic a aparatelor in functie de necesitatile specifice ale fiecarui client 

Toate activitatile descrise mai sus se vor face exclusiv pe cheltuiala companiei SamMills Distribution.
Timpul de raspuns privind interventiile tehnice la aparate va fi de maxim 2 ore din momentul anuntarii telefonice a evenimentului de catre client. 

Intretinerea si aprovizionarea aparatelor cu materie prima,in cazul locatiilor cu cel putin 50 de persoane se va face cu frecventa zilnica, de luni pana duminica, cu respectarea orarului 9.00 -18.00.

Daca in Compania sau institutia Dumneavoastra nu aveti inca distribuitoare automate, sau daca cele deja existente nu corespund din punct de vedere tehnic sau al calitatii produselor, este foarte simplu sa faceti o alegere corecta. 

Cele mai bune referinte despre firmele care opereaza in zona pot fi obtinute chiar de la clientii acestora. 

 Un bun operator de vending trebuie sa indeplineasca un set de conditii minimale: 
  • pret competitiv, 
  • calitate buna a produselor obtinute din materii prime verificate. 
  • parc de automate adaptabile oricaror locatii, cu un numar mare de selectii, care sa functioneze obligatoriu cu cafea boabe, pentru obtinerea adevaratei cafele espresso 
  • mijloace de plata variate (monede, jetoane, bancnote) 
  • modalitati de transport si operare care sa garanteze aprovizionarea ritmica, igiena si curatenia aparatelor 
  • service propriu cu personal calificat si piese de schimb, capabil sa rezolve problemele curente in maxim 12 ore sau sa inlocuiasca aparatul in aceeasi zi. 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                           
          Afacerea principala care sta la baza firmei noastre este cea de vending, respectiv inchirierea iar ulterior aprovizionarea si intretinerea aparatelor de cafea pe care vi le oferim in custodie.Venim in sprijinul dumneavoastra pentru aceasta cu o gama diversificata de expresoare, pe cafea boabe sau instant precum si cu un model de Combi Snack, automat care are avantajul de a va oferi atat o gama diversificata de bauturi fierbinti (cafea, cappuccino, ciocolata, ceai) dar si bauturi sau gustari reci in acelasi timp (sucuri, apa, biscuiti, cornuri, alune, covrigei, ciocolata etc). AVANTAJELE ACHIZITIONARII UNUI AUTOMAT DE CAFEA DE LA NOI:
·         Toate expresoarele pe care le oferim spre inchiriere sunt dotate cu sisteme de plata, respectiv jetoniere pentru fise de 0,5 ron, sau/si cititoare pentru bancnotele de 1, 5 sau 10 lei, pentru a oferi consumatorilor finali posibilitatea de a achizitiona cat mai usor bautura dorita. Automatele de cafea se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, de la magazine si baruri in mediul rural, pana la magazinele din oras precum si sedii ale institutiilor, banci, scoli, licee etc.
·         In ciuda faptului ca folosim doar produse profesionale si de o calitate indiscutabila, in momentul de fata, pretul final al unei bauturi la automatele noastre de cafea este foarte competitiv, aceasta pentru a ne putea adresa tuturor categoriilor de clienti si pentru a fi accesibili oricarui buzunar.
·         Exceptand aparatele pe care clientii le doresc racordate la sistemul lor de apa, folosim doar propria apa, aceasta pentru ca este o apa filtrata care pe langa ca da o savoare deosebita bauturilor, prelungeste durata de viata a aparatelor si asigura o mai buna functionara a acestora.
·         Fillerii nostri, adevarati profesionisti, viziteaza automatele periodic si constant, in aceleasi zile ale saptamanii spre a le igieniza, a le aproviziona cu apa si produse proaspete si pentru a pastra neantrerupta legatura cu clientii.
·         Clientul nu isi asuma nici o obligatie legata de igienizare, service, aprovizionare.
·         Pentru magazine, clientul care intra sa cumpere o cafea va mai achizitiona si alte produse.
·         Pentru institutii se ofera salariatilor oportunitatea de a savaura o bautura proaspata fara a mai fi nevoie sa paraseasca incinta locului de munca.
·        Beneficiati de dispecerat si asistenta tehnica non stop, inclusiv duminica, astfel incat aveti certitudinea ca automatul dumneavoastra va fi functional si capabil de a satisface exigentele clientilor in orice zi a saptamanii.
·         Clientii dvs vor economisi timp, bani si vor fi mereu multumiti!